Είστε εδώ:Doo»Σχετικά Με Εμάς»Σχετικά Με Εμάς

Σχετικά Με Εμάς

dooTo DOO αποτελεί μία καινούργια και πρωτοποριακή ιδέα που χτίζεται εδώ και πολύ καιρό και απευθύνεται σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό όλων των ηλικιών. Πρόκειται για έναν ιστότοπο και μία ομάδα εργασίας ανθρώπων που φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν στους καταναλωτές μοναδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες της τοπικής αγοράς.

Η φιλοσοφία μας

Η ιδέα γεννήθηκε από την επιθυμία να τονωθεί η τοπική αγορά, αναδεικνύοντας όλων των ειδών τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.Σκοπός μας δεν είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνατε τις αγορές σας μέχρι σήμερα, αλλά να σας εξασφαλίσουμε μοναδικές ευκαιρίες σε εκπληκτικές DOO τιμές.

Εσείς και το DOO

Με το DOO παρέα σας έχετε, καθημερινά, τη δυνατότητα να βλέπετε τις προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς από τις τοπικές επιχειρήσεις, σε μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, με ένα μόνο κλικ.Τα προϊόντα μπορούν να γίνουν άμεσα δικά σας είτε κάνοντας την αγορά οι ίδιοι από το κατάστημα είτε με τηλεφωνική κράτηση και μεταφορά στο χώρο σας.

DOO IT

Η κράτηση γίνεται με ένα απλό τηλεφώνημα στο κατάστημα. Το προϊόν μεταφέρεται στο χώρο σας με DOO τιμή και στα μεταφορικά. Η αγορά γίνεται με αντικαταβολή. Έτσι, οι συναλλαγές σας παραμένουν ασφαλείς ΧΩΡΙΣ τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Θέλουμε πραγματικά να κάνουμε το καλύτερο για εσάς. Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες, προσπαθούμε να ικανοποιούμε συνεχώς περισσότερες ανάγκες σας. Με το DOO δεν θα χρειάζεται πια να ταξιδεύετε μακριά, ψάχνοντας ευκαιρίες. Τις βρίσκετε δίπλα σας...

Στηρίζουμε εσάς, στηρίζουμε τον τόπο μας…