Είστε εδώ:Doo»Συχνές Ερωτήσεις»Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Doo.gr;

Το Doo.gr είναι μία ιστοσελίδα η οποία προβάλει την τοπική αγορά, τα καταστήματα της, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Στόχος, είναι να εξασφαλίσει για εσάς, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από τα τοπικά καταστήματα. Αν είναι ευκαιρία.. είναι στο Doo!

Τι μπορώ να βρω στο Doo.gr;

ΚουπόνιΣτο Doo.gr μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις με προϊόντα ή υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται στο νομό Καστοριάς, καθώς επίσης και πολλές προσφορές. Η ομάδα του Doo δουλεύει συνέχεια για εσάς, γι’ αυτό μείνετε σε επαφή για τις ευχάριστες.. εξελίξεις!

Κάνε Doo.. !!

Τι είναι το κουπόνι; Κουπόνι

Τα προϊόντα/ υπηρεσίες με κουπόνι έχουν μία ειδική Doo έκπτωση! Μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση αυτή, εκτυπώνοντάς το (είτε έγχρωμο είτε ασπρόμαυρο), μέσα από μία πολύ εύκολη διαδικασία. Προσκομίζοντας το κουπόνι στο κατάστημα που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν/ υπηρεσία το αγοράζετε στην εκπληκτική Doo τιμή!

Προσοχή! Η έκπτωση γίνεται μόνο με την επίδειξη του κουπονιού και μόνο μέσα στα χρονικά όρια που αναγράφονται! Σε περίπτωση που το προϊόν/ υπηρεσία έχει εξαντληθεί το Doo.gr δε φέρει καμία ευθύνη!

Τι διαφορά έχει το προϊόν/υπηρεσία με κουπόνι Κουπόνι και το προϊόν/υπηρεσία με προσφορά Προσφορά ;

ΚουπόνιΤο προϊόν/ υπηρεσία με κουπόνι αναφέρεται στις Doo προσφορές που εξασφαλίσαμε εμείς για εσάς σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις, και τις βρίσκετε μόνο στο Doo! Εκτυπώνοντας το κουπόνι μπορείτε να χαρείτε την ειδική τιμή Doo!


ΠροσφοράΤο προϊόν/ υπηρεσία με προσφορά αναφέρεται στις εκπτώσεις που κάνουν οι επιχειρήσεις για εσάς και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια εκτύπωση – απλά ζητήστε την!


Προσοχή! Σε περίπτωση που το προϊόν/ υπηρεσία έχει εξαντληθεί το Doo.gr δε φέρει καμία ευθύνη!

Το Doo.gr απευθύνεται μόνο στην αγορά της Καστοριάς;

Η ιδέα γεννήθηκε από την επιθυμία να τονωθεί η τοπική αγορά της Καστοριάς, αναδεικνύοντας όλων των ειδών τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Στόχος μας είναι, να επεκταθούμε κ σε άλλες πόλεις και να συγκεντρώσουμε όλη την αγορά της Δυτικής Μακεδονίας στο Doo.gr!

Το Doo.gr είναι e-shop; Μπορώ να αγοράσω on-line;

Το Doo.gr δεν είναι e-shop. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προϊόντα που δείτε στην ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε με την επιχείρηση που τα διαθέτει για να σας ενημερώσουν για τους τρόπους αγοράς και αποστολής.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τα νέα του Doo.gr;

Newsletter Είστε e-mail τύπος;
Newsletter: Συμπληρώνοντας την φόρμα στην αρχική σελίδα του Doo.gr μαθαίνετε τα νέα μέσω e-mail.
Facebook

Είστε social τύπος;

Facebook: Κάνετε like στην σελίδα μας.. Doo - Facebook

Twitter Twitter: Κάνετε follow στο twitter.. Doo - Twitter 

 

Για νέα… και εξελίξεις!!!
Είμαι επιχειρηματίας, μπορώ να προβάλλω την επιχείρησή μου στο Doo.gr;

Μπορείτε να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο Doo.gr! Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να επιλέξουμε από κοινού, τον τρόπο προβολής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Είμαστε κοντά σας, ότι και αν χρειαστείτε!

Είμαι παραγωγός, μπορώ να προβάλλω τα προϊόντα μου στο Doo.gr;

Ναι μπορείτε! Φροντίζουμε για τις ανάγκες σας και τις προσαρμόζουμε, έτσι ώστε να προβάλετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είμαστε κοντά σας, ό,τι και αν χρειαστείτε!